Aanvraag EHBO Evenementen Ondersteuning                              *Uitsluitend in Zeewolde!

EHBO assistentie wordt altijd door minimaal 2 vrijwilligers verleend. In verband met een goede bezetting bij een evenement verzoeken wij u de aanvraag minimaal 8 weken vooraf bij ons in te dienen via het aanvraagformulier die u hier online kunt invullen. Indien wij de aanvraag te laat ontvangen, wordt de kans groter dat wij niet aan uw vraag kunnen voldoen, houd hier rekening mee!

 

EHBO TARIEVEN IN ZEEWOLDE PER 01 JANUARI 2024.

Wij vragen €17,50 per EHBO'er per uur in de uren tussen 08:00 en 00:00

In de uren tussen 00:00 en 08:00 vragen wij €35,00 per EHBO'er per uur.

Bij evenementen buiten de dorpskern berekenen wij een kilometer vergoeding ad. € 0,28 per EHBO-er.

Dit is inclusief materiaal. Bij een meerdaags evenement maken wij een offerte.

 

Schoolvakanties worden niet meegerekend, dus stel u heeft EHBO assistentie nodig in de laatste week van de zomervakantie, dan dient de aanvraag minimaal 8 weken vóór de zomervakantie bij ons binnen te zijn. 

Wilt u EHBO assistentie 2 weken na de zomervakantie aanvragen, dan dient de aanvraag 6 weken voor aanvang van de zomervakantie binnen te zijn. Aanvragen die later binnen komen, worden in overleg in behandeling genomen of afgewezen.

LET OP: voor latere aanvragen zijn de volgende tarieven van toepassing!

Minimaal 8 weken voor evenement = € 17,50 per EHBO'er per uur incl. materiaal. (Nacht € 35,00)

Minimaal 4 weken voor evenement = € 22,50 per EHBO'er per uur incl. materiaal. (Nacht € 45,00)

 

Wij nemen, nadat wij het formulier hebben ontvangen, contact met u op. Minimaal 2 weken voor aanvang van het evenement krijgt u van ons bericht of wij EHBO'ers bij u kunnen inzetten.

De EHBO Vereniging Zeewolde is afhankelijk van de bereidwilligheid van haar vrijwilligers, hierdoor is het mogelijk dat een aanvraag niet gehonoreerd kan worden indien de EHBO Vereniging Zeewolde hiervoor geen hulpverleners kan vinden, ondanks dat de aanvraag tijdig is ingediend.

 

U ontvangt de factuur voor de EHBO ondersteuning per e-mail.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voor een meerdaags evenement is het vooralsnog nog niet mogelijk om dit online aan te vragen. Vult u hiervoor het aanvraag formulier EHBO Ondersteuning in.